Kontakt

Velkommen til Hotel Amerika

Marcus Persson
06/11-2020
2 minutter

Ny bruger af Book Visit

Vi er glade og stolte over at kunne byde endnu et medlem af Small Danish Hotels, Hotel Amerika, velkommen som bruger af online booking-platformen Book Visit.

Hotel Amerika – midt i skovens dybe stille ro

Hotel Amerika ligger midt i Østerskoven ved Hobro. Lige uden for døren giver et netværk af stier og vandreruter adgang til det skovdækkede bakkelandskab, og små kilder og bække viser vejen ned til Mariager Fjord. Terrænet domineres af de høje majestætiske bøgetræer, og stierne leder dig forbi gamle egekrat, vandløb og udsigtspunkter over Mariager Fjord.

Hotel Amerika inviterer gæsterne til ro, fordybelse og afslapning – både udendørs og indenfor.

 

Moderne, firstjernet hotel med faciliteter af høj standard

Hotel Amerika er et moderne firstjernet hotel med 68 værelser og faciliteter af høj standard. Hotellet vil gerne være gæsternes naturlige valg, uanset om de skal holde fest, nyde et weekendophold, deltage i en konference eller blot ønsker et weekendophold i smukke omgivelser.

 

De bedste lokale råvarer i Restaurant Uafhængig

I Hotel Amerikas á la carte Restaurant Uafhængig finder du et hyggeligt stilfuldt miljø, smukt møbleret og med pragtfuld udsigt til skoven. Køkkenchefen skaber gastronomiske oplevelser med autentiske retter med de bedste råvarer og inspiration fra skoven og området omkring Mariager Fjord.
Desuden er der hver dag mulighed for at få en skøn frokost samt eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage.

Find mere information om Hotel Amerika.

 

Mere om Book Visit

Book Visit er en online booking til overnatningsaktørers egen hjemmeside, med fokus på at øge antallet af direkte bookinger.

Book Visit vil være den ideelle platform for Hotel Amerika til at sælge pakker og specialdesignede ophold.

Kontakt Marcus Persson på marcus@bynordiq.dk for at høre, hvilke fordele din virksomhed kan opnå ved at vælge Book Visit.

Foto: Hotel Amerika

 

eyechevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram