Kontakt

Velkommen til Göteborgsvarvet

Marcus Persson
25/03-2018
3 minutter

Göteborgsvarvet indgår samarbejde med By Nordiq, for at etablere en bookingplatform, hvor de besøgende kan booke hotel, camping og privat overnatning.  Indtjeningen fra platformen kommer til at gå tilbage til foreningslivet i Gøteborg.

Göteborgsvarvet og By Nordiq indgår aftale

Göteborgsvarvet tiltrækker mere end 100 000 mennesker til Gøteborg hvert år – over 60 000 tilmelder for at løbe, mens resten er tilskuere langs vejen. Göteborgsvarvet er en stor rejseanledning, som giver hele byen mange besøgende. Dette har gennem åren gjort, at det er svært for de besøgende finde overnatning i forbindelse med deres deltagelse i eventet. Det forsøger man nu at afhjælpe, via det nyetablerede samarbejde med By Nordiq.

”Vi har fundet en moderne løsning hos By Nordiq, som vi mener kan gavne både besøgende og det lokale erhversliv. Vi kan nu hjælpe alle vores besøgende med at finde overnatning i løbet af weekenden for eventet. Med denne løsning kan vi tilbyde alle former for overnatning; hotel, camping, privat overnatning med mere." siger Henrik Svensson, Salgschef hos Göteborgsvarvet.

Løsningen som Göteborgsvarvet har valgt at lade komercielle aktører såvel som private, kan lægge sit overnatningsudbud op på den nye platform, som direkte eksponeres for de mange løbere.

Privatovernatning gør en forskel
Med så mange besøgende i løbet af en weekend i Gøteborg, findes der ikke hotelsenge til alle. Den nye bookingplatform gør det muligt, at de lokale indbyggere, kan udleje sin lejlighed, hus eller ekstra værelse, som måtte stå tomt mens eventet finder sted.

”Dette fungerer præcis som man kender det fra Air BnB, hvor man lægger sit hus op, at de besøgende efterfølgende booker direkte via en booking platform.
Forskellen er dog vigtig; Alle som udlejer, er dækket af svensk forsikring, og pengene som Göteborgsvarvet tjener, går tilbage til lokalidrætten i Gøteborg" siger Mats Persson, Direktør hos By Nordiq

Göteborgsvarvet har allerede åbnet op for, at de lokale indbyggere, kan begynde at leje sit overnatningsudbud ud.
Hvis hoteller eller lignende aktører er interesserede, kan de kontakte By Nordiq.

Om Göteborgsvarvet
Göteborgsvarvet arrangeres af Göteborgs Friidrottsförbund. Cirka 4 000 frivillige er engageret. Overskuddet går direkte tilbage idrætten, for at investere i foreningernes ungdomsarbejde og driften af træningsanlægget 'Friidrottens Hus'. Göteborgsvarvet er certificeret enligt standarden ISO 20121.
Se mere på www.goteborgsvarvet.se

eyechevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram