Kontakt

SUPPORT & SERVICE

Hos By Nordiq prioriterer vi gode relationer og hurtig problemløsning. Vi står til rådighed hvis du, dine leverandører eller dine gæster støder på udfordringer.
Hjælp og support alle ugens dage på mail eller telefon
Kundeservice og support til eksterne leverandører
Fysisk personale og arbejdskraft
Kontakt os og hør mere
VI ER DIN PARTNER
Hos By Nordiq har du altid en partner tæt på.
Vi hjælper dig med al udvikling og opsætning af dit nye online bookingsystem – fra start til slut. Når dit system er på plads, sørger vi for, at du får en grundig oplæring, så du fremadrettet selv kan have fuld kontrol over din platform.

Skulle du støde på problemer undervejs eller have brug for hjælp til udvikling, hjælper vi gerne med at finde en løsning.

Al vores personale er baseret i Skandinavien, og vi kan hjælpe dig på dansk, svensk, norsk og engelsk.
Vi vægter gode relationer og hurtig problemløsning
Derfor tilbyder vi:
Telefonisk support alle hverdage
Mailsupport alle ugens dage
Mindst ét årligt statusmøde, hvor vi samler op på samarbejdet
VI SUPPORTERER DINE LEVERANDØRER
Driver du et event eller står bag et destinationsselskab og skal i gang med at sælge eksterne produkter på din nye bookingplatform? Det kan være overvældende at blive fortrolig med det nye system og samtidig håndtere henvendelser fra leverandører.

Derfor tilbyder vi at supportere dine eksterne leverandører. På den måde kan du fokusere på din forretning og dine relationer til dine leverandører, mens vi tager os af den praktiske og tekniske del.
Kontakt os og hør mere
Over 25 års erfaring
Dine leverandører vil opleve en høj og professionel service hos By Nordiq. Med over 25 års erfaring fra branchen har vi et gennemgående kendskab til leverandørernes situation og de systemer, de arbejder i.

Vi har derfor alle forudsætningerne for at hjælpe dine leverandører på bedste vis og finde løsninger på eventuelle udfordringer.
Vi er dit callcenter
Selvom du har en god hjemmeside med et brugervenligt online bookingsystem, vil der altid være nogle gæster, der foretrækker den menneskelige kontakt.
Med vores callcenter-funktion tilbyder vi at tage os af dine gæsters henvendelser og aflaste dig i det daglige, så du kan fokusere på at udvikle din forretning. 

Dine gæster kan ringe og maile til dedikerede telefonnumre og e-mails, som vi passer på dine vegne. Vi svarer på spørgsmål og hjælper dine gæster med hvad end, de har udfordringer med. 
Kontakt os og hør mere
VI STILLER MED PERSONALE
Vi har stor erfaring med at tilbyde personale til events eller større aktiviteter. Og vi hjælper også gerne dig, hvis du har behov for ekstra hænder til en opgave.

By Nordiq har rolle som handling agent for flere rederier i Sverige, ligesom vi stiller personale til rådighed, når større events skal afholdes.
Personale By Nordiq

Med systemet Book Visit får du et simpelt men kraftfuldt bookingsystem, der integreres direkte på din egen hjemmeside, og som giver dig fuld kontrol over kunderejsen. 

Kontakt os og hør mere
Kontakt os og hør mere
Vil du høre mere om vores services, og hvordan vi kan hjælpe dig i hverdagen med drift og support? 

Send en besked og lad os tage en uforpligtende snak.
Hjælp og support alle ugens dage på mail eller telefon
Kundeservice og support til eksterne leverandører
Fysisk personale og arbejdskraft
En ambitiøs samarbejdspartner med over 20 års erfaring
Send os en besked
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram