Kontakt

ØKONOMI & ADMINISTRATION

Som vores samarbejdspartner får du en række fordele, som giver dig rum til at fokusere på at videreudvikle din forretning, sælge dine produkter og pleje dine relationer.
Indløsningsaftale inkluderet
Indbefattet af Rejsegarantifonden
Udbetaling til leverandører og samarbejdspartnere
Kontakt os og hør mere

INDLØSNINGSAFTALE

Alle By Nordiqs kunder har mulighed for at benytte sig af vores indløsningsaftale.
Det kan være en fordel, da flere og flere aktører i turistbranchen oplever, at det bliver sværere at få tilladelse til en indløsningsaftale. Det kan du undgå ved at benytte dig af By Nordiqs indløsningsaftale i stedet.

HJÆLP TIL UDBETALING AF LEVERANDØRER

Du behøver ikke have en stor økonomiafdeling for at begynde at sælge rejser, ophold og oplevelser.
Vi hjælper dig med til at håndtere alt det praktiske i forbindelse med udbetalinger til dine leverandører. Vi sørger for, at dine leverandører modtager det beløb, der er aftalt mellem dem og dig i forbindelse med salg af deres produkt på din bookingplatform.

Det betyder, at du i stedet kan bruge din tid på at sælge dine produkter, videreudvikle din forretning og give dine gæster en god oplevelse.
Kontakt os og hør mere

REJSEGARANTI & FORSIKRING

Lovkravene ved at drive en bookingplatform kan virke uoverskuelige. Sælger du ophold med fx overnatning og en oplevelse, så er opholdet at betragte som en pakkerejse. Når du sælger pakkerejser, er det et krav, at du er medlem af Rejsegarantifonden.
Et medlemskab i Rejsegarantifonden giver tryghed til både dine leverandører og dine kunder.

By Nordiq er medlem af Rejsegarantifonden, og med os som arrangør får du alle fordelene ved medlemskabet – uden alt arbejdet, der følger med.

Med systemet Book Visit får du et simpelt men kraftfuldt bookingsystem, der integreres direkte på din egen hjemmeside, og som giver dig fuld kontrol over kunderejsen. 

Kontakt os og hør mere
Kontakt os og hør mere
Vil du høre mere om vores services, og hvordan vi kan hjælpe dig med en række juridiske, praktiske og økonomiske opgaver i hverdagen?

Send en besked og lad os tage en uforpligtende snak.
Indløsningsaftale inkluderet
Indbefattet af By Nordiqs medlemskab i Rejsegarantifonden
Udbetaling til leverandører og samarbejdspartnere
En ambitiøs samarbejdspartner med over 20 års erfaring
Send os en besked
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram