Kontakt os og hør mere
Kontakt

FORRETNINGSUDVIKLING

Hos By Nordiq får du hjælp til løbende udvikling og optimering af dit produkt og din platform, så du har de bedste forudsætninger for at drive en succesfuld forretning.
En aktiv og ambitiøs samarbejdspartner
Inspiration og hjælp til udvikling af produkter og services
Tips og hjælp til effektiv markedsføring
Kontakt os og hør mere

UDVIKLING AF PRODUKTER & UDBUD

By Nordiq er din aktive partner, som driver vores samarbejde fremad.
Vi stiller os aldrig tilfredse med resultatet, antal solgte billetter eller antal bookede overnatninger. Det kan altid være bedre, og vi er med til at skabe forbedringerne. Vi forsøger at skubbe grænserne, så du kan udvikle din forretning.

Sælg dine produkter på en ny & anderledes måde

Minimum én gang årligt samler vi op på året, der er gået og året, der står for døren. Vi forsøger at inspirere til nye værktøjer og muligheder, der byder sig i de systemer, vi arbejder med.

Vi understøtter også den mere generelle produkt- og forretningsudvikling. Vi kommer med bud på produkter, du måske ikke havde overvejet at sælge. Og vi kommer med idéer til, hvordan du kan sælge dine produkter på en ny og anderledes måde.
Kontakt os og hør mere
Cases

Bliv inspireret af hvordan andre aktører i turistbranchen benytter bookingsystemer fra By Nordiq til at styrke deres forretning. 

HJÆLP TIL MARKEDSFØRING

Hos By Nordiq har vi ressourcer og kompetencer til at hjælpe dig med at få dine produkter eller services ud over kanten.
Vi har et grundigt kendskab til sociale medier, tekstforfatning, e-mail og Google. Når vores eget kendskab slutter, kan nogle af vores mange samarbejdspartnere træde til. Vi har etableret samarbejder med en række personer, virksomheder og bureauer, som er vant til at arbejde med turistaktører og med de systemer og løsninger, vi håndterer.

Derfor kan vi altid finde et set-up til dig og dine udfordringer – uanset om du er en større eller mindre aktør.

Med systemet Book Visit får du et simpelt men kraftfuldt bookingsystem, der integreres direkte på din egen hjemmeside, og som giver dig fuld kontrol over kunderejsen. 

Kontakt os og hør mere
Kontakt os og hør mere
Vil du høre mere om vores services, og hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle din forretning og dine produkter? 

Send en besked og lad os tage en uforpligtende snak.
En aktiv og ambitiøs samarbejdspartner
Inspiration og hjælp til udvikling af produkter og services
Tips og hjælp til effektiv markedsføring
Send os en besked
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram