Kontakt

Svensk campingplatform vælger By Nordiq til øget gæsteservice

Sofie Hjortdal
21/04-2022
3 minutter

SCR Svensk Camping og By Nordiq i nyt samarbejde

SCR Svensk Camping styrker sin gæsteservice og bookingsupport gennem et nyt samarbejde med By Nordiq. Det betyder, at det nu fremadrettet er By Nordiq, der tager imod henvendelser vedrørende bookinger og support fra SCR Svensk Campings mange gæster og medlemmer.

Det nye samarbejde skal sikre, at foreningens medlemmer og gæster altid modtager hurtig og professionel support og service. Samtidig bliver arbejdsbyrden for SCR Svensk Camping lettet, så foreningen kan fortsætte udviklingen af sin platform og arbejde fokuseret mod visionen om at gøre Sverige til Europas bedste campingdestination.

Samarbejdet med By Nordiq giver os yderligere styrke i vores arbejde med at tilbyde Europas bedste digitale markedsføring og online booking af campingpladser i Sverige. I begyndelsen af året steg antallet af bookinger med mere end 50 procent, og gennem samarbejdet med By Nordiq får SCR adgang til ekspertise og ressourcer, når der er størst behov for det” fortæller Martin Juhos, marketingchef hos SCR Svensk Camping, om valget af By Nordiq til opgaven.

 

Det rette valg til opgaven

Hos By Nordiq er man stolte over, at en stor aktør som SCR Svensk Camping har valgt By Nordiq som samarbejdspartner. Med mange års erfaring med bookingsystemet BookVisit, som SCR Svensk Camping bruger på Camping.se, ser By Nordiq sig selv som det helt rette valg til opgaven.

Vi arbejder til dagligt med BookVisit og supporterer flere aktører i branchen med samme system. Samtidigt håndterer vi også den type af supportsager, som SCR Svensk Camping har, til både kunder og gæster for andre partnere. Synergien mellem samarbejdet med SCR Svensk Camping og eksisterende opgaver hos By Nordiq er derfor stor, og vi er rigtig godt klædt på til opgaven” fortæller Mats Persson, direktør i By Nordiq og fortsætter:

SCR Svensk Camping er et stort brand i Sverige, som de fleste kender til. Vi er glade for, at de kan se den værdi, vi skaber for lignende partnere. Vi ser frem til også at skabe værdi for SCR Svensk Camping, deres medlemmer og gæster fra dag ét”.


Om By Nordiq

By Nordiq er en dansk-svensk virksomhed, der tilbyder online bookingsystemer, support og hjælp til forretningsudvikling til aktører i den skandinaviske rejse- og turistbranche. På listen over samarbejdspartnere findes bl.a. Nordic Choice Hotels, Ölands Turistbyrå, O-Ringen, Sveaskog, Rally Sweden, Way Out West og Book Bornholm.


Om SCR Svensk Camping

SCR Svensk Camping er en brancheorganisation for campingpladser i Sverige og er Europas største markedsføringsnetværk af campingpladser med ca. 400 medlemmer fordelt over hele Sverige.

SCR driver campingplatformen Camping.se, som tilbyder mere end 150 bookningsbare campingpladser (pladser, hytter, værelser o.l.) med 55.000-60.000 bookinger årligt.

 

Kontakt

Vil du vide mere om samarbejdet mellem By Nordiq og SCR Svensk Camping? Vi svarer meget gerne på spørgsmål og fortæller mere.

Mats Persson, administrerende direktør for By Nordiq, mats@bynordiq.se

eyechevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram