Kontakt

Vi søger en Sales Manager til By Nordiq: Er det dig?

Marcus Persson
19/09-2023
5 minutter

Jobmulighed: Sales Manager til By Nordiq

Hos By Nordiq arbejder vi med det, vi selv synes er markedets bedste e-commerce platform indenfor hotelbranchen. Platformen samler salg, distribution og digital marketing i ét system for hoteller, resorts, campingpladser, vandrerhjem og hotelkæder. Det hedder BookVisit.

BookVisit er den hurtigst voksende SaaS overnatnings- og distributionsplatform i Norden på grund af kundernes resultater. Vi ændrer, hvordan overnatningsaktører arbejder med direkte salg, øger sine indtægter og marginaler. Selvfølgelig har BookVisit en lang række integrationer, både til andre internationale platforme, såsom Booking.com og Expedia, men også nationale systemer, som bruges på det danske marked.

By Nordiq er en IT-leverandør i et af verdens sjoveste brancher. Vi vokser, og derfor har vi brug for at være flere.

 

Det er her, du kommer ind i billedet.

 

Kan du tage salg til næste niveau i verdens sjoveste branche?  

Som Sales Manager hos By Nordiq bliver din opgave at finde de næste overnatningsaktører, som endnu ikke ved, at de er vores potentielle kunder. Du vil både skulle skabe dine egne leads og opfølge leads genereret af kollegaer og partnere.

Du skal hjælpe med at formidle til vores kommende kunder, at de kan øge deres indtjening og samtidigt lette den administrative byrde, når det kommer til salg og distribution online.

Det kræver en masse dialog med beslutningstagere, og det kræver et højt tempo og udholdenhed, da beslutningerne sjældent bliver taget med det samme. Det kræver naturligvis også en god portion passion for overnatningsbranchen og IT.

At få tingene gjort er hvad du står for. Og hos By Nordiq får du mulighed for at gøre lige netop dét. Vi er i gang med at ændre en branche i Danmark på samme måde, som vi allerede har gjort det i andre skandinaviske lande.

 

Du kan blive en del af vores mission, hvis du:

  • Har erfaring med turisme, måske endda fra overnatningsbranchen. Og ikke bare, at du ”elsker at rejse”, men at du er bekendt med udtryk som OTA og PMS, og at udtrykkene giver mening for dig.
  • Er god til at sælge services. Og dig selv. Måske du er tidligere rejsearrangør eller har arbejdet i en hotelreception?
  • Har forstand på IT. Så du ikke går i panik, når du skal dele din skærm på Microsoft Teams eller når nogen sender dig et link til Dropbox.
  • Er flydende i dansk. Både skriftligt og mundtligt. Det er en fordel, hvis du har forståelse af svensk og norsk.

Det er den formelle liste af vores krav til dig som vores nye kollega. Men det kan jo være, at din attitude overstråler et eller flere af punkterne på listen, og at du på den måde er den perfekte kandidat til stillingen. Så selvom du måske ikke kan sætte flueben ved alt på listen, vil vi elske at høre fra dig alligevel og se, hvad du kan bringe til bordet.

Vi tror nemlig på, at du vil komme med en stor portion selvtillid og tro på egne evner, er fyldt med nysgerrighed og perspektiv på branchen og ikke mindst bringer god energi til vores kontor!

 

Er det dig?

Hvis det er, så har du sikkert allerede sendt os en ansøgning uden at læse opslaget færdigt. Har vi ret? 😉

 

Sådan søger du jobbet

Send os en mail med dit CV og en motiveret ansøgning til job@bynordiq.dk, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du er det helt perfekte match til jobbet som Sales Manager.

Ansøgningsfristen er den 15. oktober 2023.
Vi forbeholder os retten til at fjerne opslaget, hvis den rette kandidat dukker op inden den 15. oktober, eller forlænge ansøgningsfristen, hvis vi ikke har fundet den rette til jobbet.

Vi kalder til samtaler løbende.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marcus Persson på +45 6018 5553 eller marcus@bynordiq.dk.

 

Lidt om By Nordiq og din nye arbejdsplads

By Nordiq er en dansk-svensk IT-leverandør, der tilbyder online bookingsystemer til overnatningssteder, oplevelses- og aktivitetsarrangører samt events i hele Skandinavien. Som vores nye Sales Manager kommer du til at arbejde med bookingsystemet BookVisit, som er skræddersyet overnatningsbranchen.

Vi er med på hele kundens rejse med at få sit nye bookingsystem: Fra den indledende kontakt til opbygning, implementering og vedligeholdelse af systemet. Vi hjælper vores kunder og er deres sparringspartner hele vejen.

Vi har kontorer i København og Ystad i Sverige. Du bliver en del af et mindre team på vores kontor i København, hvor du vil have din primære base, når du ikke er ude og møde potentielle kunder eller tager en kontordag hos kollegaerne i Ystad.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Et uformelt arbejdsmiljø med hjælpsomme kolleager.
  • Mulighed for at sætte dit eget præg på løsningerne af dine opgaver.
  • Fleksibel arbejdstid.
  • Muligheder for professionel udvikling.
  • Goder såsom massageordning, årlig helbredsundersøgelse og tillæg til sundhedsfremmende aktiviteter.

Læs mere om By Nordiq: bynordiq.dk/om-by-nordiq/

eyechevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram