Kontakt

Nye funktioner til salg af pakker

Marcus Persson
01/02-2021
3 minutter

Nu kan vi endelig præsentere de nye pakkemuligheder i Book Visit, som både forbedrer kunderejsen, giver bedre operationel effektivitet for overnatningsstederne og øger forudsætningerne for mersalg.

Denne nye funktion kalder vi for dynamisk pakketering. En helt ny opsætning som giver stor fleksibilitet for alle ved pakketering af overnatning og tilvalgsprodukter.

Den nye opsætning indeholder følgende funktioner:

  1. Tids- og kapacitetsbegrænsede tilvalgsprodukter
  2. Gruppering af flere tilvalgsprodukter i én pakke
  3. Gruppering af flere identiske produkter i ét tilvalgsprodukt

 

Tidsbegrænsede tilvalgsprodukter (restaurant, spa, etc.)

De tidsbegrænsede tilvalgsprodukter giver jer muligheden for, at gæsten selv kan angive, hvornår vedkommende vil spise morgenmad, aftensmad eller ankomme til spaen.
Sådan en funktion gør jeres drift meget enklere, da I er fri for at kontakte gæsten, når denne har reserveret, for manuelt at få angivet, hvornår middag, spa eller andet ønskes.

I kan også kapacitetsstyre disse produkter, således at der kun kan være x-antal gæster med ankomst kl. 18.00 i restauranten, eller at der kun kommer x-antal personer ind i spaen kl. 20.00.

Ligeledes er det enkelt at skabe en mersalgsmulighed i dette købsflow. For eksempel kunne det være tidlige spa-tider, som er inkluderet i pakken. Men hvor gæsten ganske enkelt kan vælge en senere tid, hvis det passer bedre ind i vedkommendes planer, mod et ekstra beløb som automatisk føjes til bookingen.

Gør det lettere for gæsten ved at samle tilvalgsprodukterne

Med gruppering kan I samle flere tilvalgsprodukter til én samlet pakke

for gæsten – selvom hvert tilvalgsprodukt er et separat produkt i jeres Property Management System (PMS).
Afhængig af PMS-leverandør, vil hvert underprodukt havne rigtigt, selv når gæsten vælger en pakke bestående af flere tilvalgsprodukter.

Et eksempel på sådan en pakke kan være en VIP-pakke med underliggende tilvalgsprodukter som champagne, chokolade og/eller frugt.

Forbedr gæstens købsoplevelse med ét samlet tilvalgsprodukt

Det er nu muligt at samle relaterede tilvalgsprodukter i ét samlet tilvalgsprodukt. For eksempel kan et hotel tilbyde massage af varieret varighed (30 min, 45 min eller 60 min). Disse tre muligheder samles til ét produkt, hvorefter gæsten vælger tiden.

Dette forbedrer overblikket og købsoplevelsen for gæsten.

Pakker er vigtigt

Pakker giver en et udbud, som ikke er muligt at få hos OTA’erne. Det er altså en af få værktøjer som man kan arbejde med, for at differentiere sig og tilbage vinde markedsandele fra dem.

At pakke værelse med middag, spa eller lignende giver også mulighed for at øge omsætningen pr. gæst. Med Book Visit har man mulighed for, at enkelt visualisere for gæsterne, en større merværdi ved valg af pakke kontra blot et værelse.

eyechevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram