Kontakt

Nordic Travel skifter navn til By Nordiq

Sofie Hjortdal
25/01-2022
3 minutter

Vi skifter navn fra Nordic Travel til By Nordiq og har samtidig fået ny visuel identitet og hjemmeside. Med navneskiftet og den nye identitet ønsker vi i højere grad at afspejle det vi laver og de services, vi fortsat tilbyder vores partnere i den skandinaviske turistbranche.

Der er sket meget, siden vi slog dørene op for Nordic Travel for 25 år siden. Vi har haft travlt og været under stor udvikling. De sidste par år har givet os mulighed for at gå ned i gear, kigge indad og reflektere over, hvem vi er, hvor vi kommer fra, og ikke mindst hvor vi er på vej hen. Den proces kulminerer nu med vores nye navn og visuelle identitet.

 

”Navneskiftet kommer ikke til at have nogen mærkbar betydning for vores nuværende eller kommende partnere. Hos By Nordiq vil vi fortsat være turistbranchens ambitiøse partner, der tilbyder services og billet- og bookingsystemer af højeste kvalitet.” – Mats Persson, direktør

 

Fra Nordic Travel til By Nordiq

Oprindeligt var Nordic Travel et traditionelt rejsebureau, der arrangerede rejser til ind- og udland. Meget vand er løbet under broen de sidste 25 år, og tiden som rejsebureau er for længst bag os.

Som rejsebureau fik vi en masse indsigt, viden og erfaring fra turistbranchen. Alt det har vi taget med os og omsat, og i dag understøtter og agerer vi samarbejdspartner for events, overnatningssteder, aktiviteter og destinationer i Skandinavien. Samtidig leverer vi billet- og bookingsystemer til branchen, som blandt andet hjælper vores partnere med at skabe flere indtægtskilder og højere konverteringer.

Med det in mente må vi erkende, at vores navn ikke er fulgt med vores udvikling. Vi er med andre ord vokset fra Nordic Travel. Derfor synes vi, at det er på tide at udskifte vores navn med ét, der symboliserer, hvad vi laver og dét, vi tilbyder vores partnere.

Derfor hedder vi nu By Nordiq.

Og selv om vores navneskifte er stort og nyt, er alt andet ved det samme. Vi er stadig de samme mennesker, og vores CVR-nummer og adresse har heller ikke ændret sig. Vi står fortsat klar til at hjælpe vores nuværende og kommende partnere i den skandinaviske turistbranche med at udvikle og forbedre deres forretninger. Bare med nyt navn og i nye former og farver.

Vi er selv begejstrede for det store skridt og håber, at I vil tage godt imod By Nordiq.

Har du spørgsmål til vores navneskifte eller til By Nordiq generelt, så er du mere end velkommen til at sende os en besked eller kontakte os på LinkedIn.

eyechevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram