Kontakt os og hør mere
Kontakt

Integrationer til overnatning

Øg din synlighed, konvertering og indtjening med integrationer til en lang række eksterne systemer med BookVisit.
Skab integration til de mest benyttede PMS og Channel Managers
Sælg dit udbud via internationale OTA'er og GDS
Få dine priser vist på Google Hotel Ads
Kontakt os og hør mere

PMS & CHANNEL MANAGERS

BookVisit har integrationer til de mest benyttede PMS-systemer i Skandinavien.
Det betyder, at bookinger - både værelser, tillægsprodukter og pakker - via dit nye bookingsystem automatisk bliver registeret i det PMS-system, du bruger den dag i dag

Findes der alligevel ikke en integration til netop det PMS, du benytter, vil der højst sandsynligt være en integration til det tilhørende Channel Manager i stedet.

Med systemet Book Visit får du et simpelt men kraftfuldt bookingsystem, der integreres direkte på din egen hjemmeside, og som giver dig fuld kontrol over kunderejsen. 

Kontakt os og hør mere

GOOGLE HOTEL ADS

Google Hotel Ads er synligt, når gæsten søger på dit overnatningssted på Google. Her vil gæsten oftest blive eksponeret for OTA’ernes annoncer og priser for dit overnatningssted, og gæsten vil sandsynligvis bevæge sig ind på OTA’ens hjemmeside og booke sit ophold dér.
Med BookVisit får du en direkte integration til Google Hotel Ads, så priserne fra dit eget bookingsystem også bliver synlige for gæsten på Google. 

Du får dermed mulighed for at skabe større synlighed på Google, øge antallet af direkte bookinger på din hjemmeside og spare penge på kommission til OTA’erne.
Kontakt os og hør mere
Google Hotel Ads

ANDRE TREDJEPARTER

Med BookVisit kan du også skabe integration til en række andre tredjeparter, der kan skabe værdi for dit overnatningssted:
Prissammenligning
Med Triptease eller LiveRate kan du gøre det synligt for gæsten, at prisen er billigst på din hjemmeside - mens gæsten er i købsflowet.
Loyalitetsprogrammer
Giv eventuelle kundeklubber eller lignende adgang til unikke priser eller andre fordele.
Revenue Management
Få hjælp til at sætte den bedste pris for dit værelse, jf. udbud, efterspørgsel og dine konkurrenters prissætning, fx med Price My Room.

ONLINE TRAVEL AGENTS

BookVisit fungerer også som en Channel Manager. Det giver dig mulighed for at sælge dit udbud på andre, eksterne kanaler udover din egen hjemmeside.
Du kan bl.a. få dit udbud på de to største OTA’ere: Expedia og Booking, men også på HRS, HotelSpecials og en række andre. Kontakt os, hvis der er en specifik kanal, du efterspørger.
Kontakt os og hør mere
ØKONOMI & BETALING
Systemet har integrationer til de største aktører inden for indløsningsaftaler:
Klarna
Swedbank Pay logo
Swedbank Pay
Nets
Adyen logo
Adyen
Book Visit tilbyder desuden integrationer til diverse økonomisystemer, så du undgår at bruge unødvendig tid på administration, når du skal bogføre.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om integrationsmulighederne til BookVisit, og hvordan systemet kan hjælpe dig med at styrke din forretning?

Send en besked og lad os tage en uforpligtende snak.
Skab integration til de mest benyttede PMS og Channel Managers
Sælg dit udbud via internationale OTA'er og GDS
Få dine priser vist på Google Hotel Ads
Få en ambitiøs samarbejdspartner med over 20 års erfaring
Send os en besked
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram