Kontakt os og hør mere
Kontakt

Integrationer til destinationer

Skab en bookingplatform fyldt med lokale overnatningssteder, aktiviteter og transportmuligheder med Citybreaks mange integrationsmuligheder.
Skab integration til NOVOSOL og mere end 30 PMS og Channel Managers
Få adgang til lokale oplevelser og transportmuligheder
Modtag nemt betaling og få hjælp til økonomistyring
Kontakt os og hør mere

HOTELLER, VANDRERHJEM & CAMPING

Du kan nemt skabe integration til de systemer, som langt de fleste hoteller, vandrerhjem og campingpladser i Skandinavien benytter sig af. Det være sig deres PMS eller Channel Managers.
Det betyder, at der ikke bliver nogen administration eller håndtering for hverken leverandøren eller dig, når du skal have adgang til udbuddet og derefter distribuere det.

SOMMERHUSE

Citybreak har integration til NOVASOL, hvilket gør det muligt for dig at få adgang til NOVASOLs sommerhusudbud i hele Skandinavien.
Når integrationen er på plads, vil priser, tilgængelighed, billeder og tekst automatisk blive opdateret på din bookingplatform direkte fra NOVASOLs system. Bookinger af sommerhuse gennem din platform bliver ligeledes sendt ned i NOVASOLs system, så der er mindst mulig administration for både begge parter.

Integrationen gør det muligt at få et stort overnatningstilbud hurtigt, uden først at skulle indgå dialog og få en aftale i hus med de mange sommerhusejere i din del af landet.

NOVASOL er forsat formidler af sommerhusene, selvom de er tilgængelige på din hjemmeside. Det betyder, at NOVASOL i sidste ende er dem, der er ansvarlige for udbetaling til sommerhusejerne, rengøring med mere.
Kontakt os og hør mere

AKTIVITETER & OPLEVELSER

Med Citybreak har du integrationer til de mest benyttede inventory systemer, som især bliver benyttet til outdooraktiviteter og dagsture.
Med integrationen bliver leverandørens udbud automatisk opdateret på din platform, så bl.a. priser og tilgængelighed altid er synkroniseret og i overensstemmelse med leverandørens informationer. Det er særligt vigtigt for de små aktører, som har mange ture med få pladser.

Citybreak har desuden integration til Golfbox, hvilket gør det muligt for gæsten at booke green fee til den lokale golfbane fra din platform.

TRANSPORT

Der findes integrationer til de mest relevante rederier i Skandinavien, fx:

  • Molslinjen, som sejler de fleste indenrigsruter i Danmark
  • DFDS og Stena Line, som forbinder både Øst- og/eller Vestdanmark med resten af Skandinavien

Du har dermed mulighed for at distribuere færgebilletter på din platform, hvis det er relevant for din destination.

Kontakt os og hør mere
Færge til/fra Bornholm
ØKONOMI & BETALING
Systemet har integrationer til de største aktører inden for indløsningsaftaler:
Klarna
Swedbank Pay logo
Swedbank Pay
Nets
Adyen logo
Adyen
Citybreak tilbyder desuden integrationer til diverse økonomisystemer, så du undgår at bruge unødvendig tid på administration, når du skal bogføre.

Med systemet Book Visit får du et simpelt men kraftfuldt bookingsystem, der integreres direkte på din egen hjemmeside, og som giver dig fuld kontrol over kunderejsen. 

Kontakt os og hør mere

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om integrationsmulighederne til Citybreak, og hvordan systemet kan hjælpe dig med at styrke din forretning?

Send en besked og lad os tage en uforpligtende snak.
Skab kortere vej fra inspiration til handling
Udnyt indholdet og trafikken på din hjemmeside
Bliv en effektiv markedsføringskanal for lokale aktører i området
Få en ambitiøs samarbejdspartner med over 20 års erfaring
Send os en besked
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram