Kontakt

BOOKINGVILKÅR

By Nordiq ApS har ansvaret for booking på denne side.

Disse rejsevilkår er gældende imellem By Nordiq ApS, og dig personligt, eller gennem anden indgået aftale med virksomheden, i henhold til hvad der står i bekræftelsen. Aftalen er gældende for alle typer produkter hvor By Nordiq ApS er arrangør, såfremt intet andet er angivet.

Under visse omstændigheter kan et sammensat rejsearrangement blive etablert ved de Rejseydelser, du bestiller. Hvis denne mulighed opstår, vil du blive dirigert til at læse informationen nedenfor. Hvis du efter at have valgt og betalt for en rejseydelse bestiller yderligere rejseydelser til din rejse eller ferie gennem denne bookingportal, er du ikke omfattet af rettighederne gældende for pakkerejser efter direktiv (EU) 2015/2302.
By Nordiq ApS er derfor ikke ansvarlig for korrekt levering af disse yderligere rejseydelser. Ret henvendelse til den relevante tjenesteyder i tilfælde problemer.

Hvis du bestiller yderligere rejseydelser under samme besøg i bookingportalen(hjemmesiden), bliver rejseydelserne dog en del af et sammensat rejsearrangement. I så fald har By Nordiq ApS som krævet efter EU-retten oprettet beskyttelse til at refundere dine betalinger til By Nordiq apS for ydelser, der ikke levereres som følge af By Nordiq Aps konkurs eller insolvens, og, om nødvendigt, for din hjemtransport. Bemærk: Dette sikrer ikke refusion i tilfælde af den relevante tjenesteyders konkurs eller insolvens.

For mere information, læs mere på vores hjemmeside:
https://bynordiq.se/pakkerejser/

1. PRISER

Priserne i prislisten er angivet i danske kroner, med mindre andet er specifikt angivet.
Vi forbeholder os ret til ændringer, der skyldes pris- og kursændringer uden for vores indflydelse efter denne dato.

 

2. HVORNÅR ER MIN BOOKING BINDENDE?

Købet/bookingen er bindende for dig så snart den bekræftes mundtligt eller skriftligt af sælgeren. Disse betingelser er gældende fra dette øjeblik, uanset om du har betalt helt eller delvis for arrangementet, eller slet ikke. Hvis produkterne bookes via en forhandler, kan andre booking- og betalingsbetingelser være gældende. Vær omhyggelig med at tjekke betingelserne.

 

3. HVAD, HVORNÅR OG HVORDAN SKAL JEG BETALE?

Du betaler i henhold til vilkårene på bookingtidspunktet både over telefon og online, og udelukkende med kreditkort. For at beskytte og kryptere dine kreditkortoplysninger når de går igennem vores system, anvender vi ”Secure Socket Layer”-teknik (SSL).

Bemærk venligst, at der somme tider ikke er mulighed for tilbagebetaling i forbindelse med særlige pris- og specialtilbud. Tjek venligst værelses- og prisoplysningerne grundigt inden du booker.

 

4. FORMIDLING AF PRIVATE SOMMERHUSE, LEJLIGHEDER OG HYTTER

By Nordiq ApS formidler kontakt mellem kunder og arrangører i forbindelse med ferieindkvartering. By Nordiq ApS er kun formidler af private sommerhuse, hytter og lejligheder og ikke arrangør.

Ved booking modtager du en e-mailbekræftelse fra formidleren By Nordiq ApS. Al yderlige information modtager du fra den aktuelle rejsearrangør, eller fra By Nordiq ApS i funktion af rejsebureau.

Bookingen sker på grundlag af beskrivelsen, som bygger på arrangørens oplysninger. Bestemmelse med hensyn til slutrengøring, rengøring og sengetøj finder du i udlejerens almene betingelser.

Betalingen af lejen sker med kreditkort direkte ved booking. Hvis der opstår uventede problemer under dit ophold, eller hvis opholdsstedet ikke er i god stand, skal du omgående kontakte den ansvarlige arrangør/udlejer.

 

5. FORSIKRING

I nogle tilfælde kan der tegnes en frivillig afbestillingsforsikring for bookningen. Erstatning udbetales, hvis du med rimelighed ikke kan gennemføre din rejse, fordi du, dit rejseselskab eller en af dine nærmeste pårørende er ramt af akut sygdom, ulykke eller dødsfald. Ved nærmeste pårørende forstås forsikredes ægtefælle, børn, børnebørn, søskende, forældre, bedsteforældre, svigerforældre, en person, som forsikrede lever i et ægteskabslignende forhold med eller en rejseledsager, som indgår i bookingen. Ved akut sygdom forstås sygdom, som du ikke vidste, kunne eller burde vide ville opstå ved bestilling af rejsen. Sygdom skal kunne dokumenteres med en gyldig lægeerklæring.

Undtagelser og betingelser:

 • Afbestillingsforsikring kan ikke tegnes på grupper af mere end 9 personer.
 • Afbestillingsforsikring kan kun tegnes i forbindelse med booking.
 • Afbestilling skal ske senest dagen før ankomstdato. Ved senere afbestilling modtages ingen refusion.
 • Afbestillingsforsikring gælder kun sammen med gyldig lægeerklæring og sendes til os senest fem hverdage efter afbestilling. Lægeerklæringen skal udfyldes af en autoriseret læge og skal være anført med lægens navn, telefonnummer og stempel. Lægeerklæringen skal indeholde: undersøgelsesdato, undersøgelsesresultater, diagnose, og at du ikke kan rejse.
 • Ved afbestilling mod afbestillingsforsikring refunderes kun rejsen og ikke afbestillingsforsikringen.

Vi erstatter ikke ved:

 • Akut forværring af eksisterende sygdom/kronisk tilstand.
 • Undersøgelse, behandling og/eller indlæggelse, der var planlagt, inden rejsen blev bestilt.
 • Planlagte operationer og relaterede sygdomme eller medicinske tilstande, der opstår som følge heraf.

 

6. AFBESTILLINGSOMKOSTNINGER

Ved booking af en kombination af forskellige produktkategorier, er det altid den strengeste afbestillings- og ændringsbetingelse der er gældende. Hvis du vil se nærmere på, ændre eller afbestille din booking, så skal du følge anvisningerne der står i e-mailbekræftelsen. Bemærk at du kan blive afkrævet betaling for afbestilling i henhold til hotellets afbestillingsbestemmelser og betingelser i forbindelse med udeblivelse! Vi anbefaler, at du læser hotellets betingelser grundigt igennem, før du booker.

Følgende afgifter er gældende i forbindelse med afbestilling, såfremt intet andet er beskrevet i din bekræftelse:

– Afbestilling eller ændring af et enkelt hotelværelse, Bed & Breakfast-værelse 

Eventuel afbestilling eller ændring skal ske senest kl. 17.00 dagen før ankomst. Ved afbestilling eller ændring senere end kl. 17.00 dagen før ankomst eller ved udeblivelse afkræves 100 % af bookingens pris. Hvis du bliver forhindret med kort varsel, og uden for kontortid, kan du kontakte stedet direkte med hensyn til eventuel mulighed for afbestilling. Du skal i så fald give By Nordiq besked inden for to hverdage.

(Afbestilling eller ændring gælder ikke i forbindelse med visse tilbud eller rabatter)

– Afbestilling eller ændring af et enkelt  vandrehjemsværelse

Eventuel afbestilling eller ændring skal ske senest 14 dage før ankomst. Ved afbestilling eller ændring senere end 14 dage før ankomst eller ved udeblivelse afkræves 100 % af bookingens pris. Hvis du bliver forhindret med kort varsel, og uden for kontortid, kan du kontakte stedet direkte med hensyn til eventuel mulighed for afbestilling. Du skal i så fald give By Nordiq besked inden for to hverdage.

(Afbestilling eller ændring gælder ikke i forbindelse med visse tilbud eller rabatter)

– Afbestilling og ændring af sommerhuse, hytter og lejligheder

 • Fra booking og frem til 70 dage før indflytning: 10% af det totale lejebeløb, dog mindst DKK 500
 • Fra 69 til 40 dage før indflytning: 25% af det totale lejebeløb, dog mindst DKK 500
 • Fra 39 dage før indflytning: 100% af det totale lejebeløb.
 • (Afbestilling eller ændring gælder ikke i forbindelse med visse tilbud eller rabatter, se din bekræftelse)

– Afbestilling og ændring af camping

 • Fra booking og frem til 40 dage før ankomst: 10% af det totale beløb, dog mindst DKK 500
 • Fra 39 til 12 dage før ankomst: 50% af det totale beløb, dog mindst DKK 500
 • Fra 11 dage til 2 dage før ankomst: 75% af det totale beløb.
 • Fra 1 dag til 0 dage før ankomst: 100% af det totale beløb.
 • (Afbestilling eller ændring gælder ikke i forbindelse med visse tilbud eller rabatter)

– Afbestilling og ændring af pakke, aktivitet, arrangement, billetter, gavekort eller transport

Kan ikke afbestilles eller ændres, såfremt intet andet er beskrevet i bookingbekræftelsen.

(Afbestilling eller ændring gælder ikke i forbindelse med visse tilbud eller rabatter)

OBS! Afbestilling via callcenter skal foregå inden for normale åbningstider. Bemærk at din afbestilling ikke er gældende før du har modtaget en skriftlig afbestillingsbekræftelse fra By Nordiq. Hvis du bliver forhindret med kort varsel, og uden for kontortid, kan du kontakte stedet direkte med hensyn til eventuel mulighed for afbestilling, og du skal i så fald give By Nordiq besked den følgende hverdag. Tilbagebetaling kan ikke garanteres hvis afbestillingen er foretaget direkte med hotellet.

Bemærk at visse rabatter eller tilbud ikke kan ændres eller afbestilles. Der foretages ikke tilbagebetaling ved såkaldt ”no-show”. Se din bookingbekræftelse, som du modtog på bookingtidspunktet, for yderligere oplysninger og dine bookingbetingelser. Gebyrer i forbindelse med, ændring, fakturering og afbestilling tilbagebetales ikke. Ubrugte billetter og lignende skal eftersendes snarest muligt.

 

7. ÆNDRINGSOMKOSTNINGER

Ved ændring via callcenter i de tilfælde hvor det er muligt i henhold til de gældende betingelser i bookingen, afkræves der 100 DKK/ændring.

 

8. KLAGER

Eventuelle klager skal stiles til den produktansvarlige, eksempelvis den hotelansvarlige/chefen for golfbanen etc., eller dennes repræsentant, så snart som muligt. Hvis du ikke får løst problemerne, så kontakt By Nordiq på telefon +45 69911651 eller e-mail info@bynordiq.dk [1]

Du mister retten til at klage, hvis du ikke giver den lokale produktleverandør besked. Hvis du forlader opholdsstedet, golfbanen eller arrangementet uden at arrangøren har haft rimelig tid til at løse problemerne, mister du retten til erstatning. Eventuelle krav om erstatning skal være By Nordiq i hænde senest 30 dage efter rejsens afslutning.

 

9. AFTALEGRUNDLAG

Grupperejser og specialarrangementer er ikke omfattet af nærværende lejebetingelser, idet der gælder specielle aftaleregler for disse rejseformer. For alle andre reservationer gælder ovenstående almindelige vilkår og rejsebetingelser, med mindre særlige vilkår er anført på reservationen. By Nordiq tager forbehold for trykfejl og udeladelser i trykt og elektronisk materiale, bl.a. brochurer, internet-sider etc.

 

10. GENEREL FORORDNING OM DATABESKYTTELSE (GFDB)

By Nordiq ApS behandler personlige data, som du giver os. Personlige oplysninger, der vil blive behandlet, inkluderer, men er ikke begrænset til, navn, fødselsdato, køn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer. Vi kan også behandle oplysninger, der er registreret i forbindelse med en ordre, såsom alder, særlige diætkrav. Du sender selv de personlige oplysninger i forbindelse med bestillingsordninger, oprettelse af konti eller andre tjenester på nettet eller telefonisk.

Læs mere om, hvordan vi indsamler, bruger, behandler og beskytter dine personlige data i vores arbejde her:
https://bynordiq.dk/gdpr/

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram