Kontakt

Bookingvilkår for Ung Agenda pakkerejser

Følgende bookingvilkår er gældende for køb af Ung Agenda pakkerejser i Folkemødets bookingportal(”portalen”). Vilkårene er senest opdateret pr. 11/11 2022.

By Nordiq ApS (BN), CVR-nummer: 28861095, er ansvarlig formidler for alle bookinger på portalen. Bookingvilkårene gælder mellem BN og den, som selv eller gennem en anden indgår aftale med virksomheden i henhold til det, der er angivet i bekræftelsen, samt gennemfører bookingen/købet (”bookeren”) på portalen. Aftalen gælder for alle typer produkter, som BN formidler, medmindre andet er angivet.

Under visse omstændigheder kan et sammensat rejsearrangement blive etableret ved de aktiviteter og ophold du bestiller. Hvis denne mulighed opstår, vil du blive dirigeret til at læse informationen nedenfor. Hvis du, efter at have valgt og betalt for aktiviteter og ophold, bestiller yderligere aktiviteter og ophold til gennem portalen, er du ikke omfattet af rettighederne gældende for pakkerejser efter direktiv (EU) 2015/2302. By Nordiq ApS er derfor ikke ansvarlig for korrekt levering af disse yderligere aktiviteter og ophold. Ret henvendelse til den relevante tjenesteyder i tilfælde af problemer.

Hvis du bestiller yderligere aktiviteter og ophold under samme besøg i portalen, bliver bookingen en del af et sammensat rejsearrangement. I så fald har By Nordiq ApS, som krævet efter EU-retten, oprettet beskyttelse til at refundere dine betalinger til By Nordiq ApS for ydelser, der ikke leveres som følge af By Nordiq ApS’ konkurs eller insolvens, og, om nødvendigt, for din hjemtransport. Bemærk: Dette sikrer ikke refusion i tilfælde af den relevante tjenesteyders konkurs eller insolvens.

For mere information, læs her:
https://bynordiq.se/pakkerejser/

1. PRISER
Priserne i prislisten er angivet i danske kroner, med mindre andet er angivet.
Vi forbeholder os retten til ændringer, der skyldes pris- og kursændringer uden for vores indflydelse efter denne dato.

2. HVORNÅR ER MIN BOOKING BINDENDE?
Bookingen/købet er bindende for dig, så snart den bekræftes mundtligt eller skriftligt af sælgeren. Disse betingelser er gældende fra dette øjeblik, uanset om du har betalt helt eller delvist for arrangementet, eller slet ikke. Hvis produkterne bookes via en forhandler, kan andre booking- og betalingsbetingelser være gældende. Vær omhyggelig med at tjekke betingelserne.

3. HVAD, HVORNÅR OG HVORDAN SKAL JEG BETALE?
Både via telefon og online betaler du i henhold til vilkårene i forbindelse med bookingen og udelukkende som direkte betaling med kreditkort. For at beskytte og kryptere dine kreditkortoplysninger, når de behandles af vores system, anvender vi teknikken ”Secure Socket Layer” (SSL). Vær opmærksom på, at der ved specielle pris- og specialtilbud indimellem ikke er mulighed for tilbagebetaling. Kontrollér prisoplysningerne omhyggeligt, inden du gennemfører din booking.

4. DOKUMENTER OG BILLETTER
Efter afslutningen af ​​reservationen modtager du en bekræftelse via e-mail og billetter via link i bookingbekræftelse og på SMS. Bekræftelsesmailen indeholder vigtige oplysninger, og det er dit ansvar som kunde at gennemgå bekræftelsen, så den svarer til det, du har bestilt. Ved evt. fejl skal du kontakte By Nordiq ApS hurtigst muligt.

5. AFBESTILLING
Hvad er omkostningerne og betingelserne for ændring/annullering af min reservation?
Pakkerejser kan ikke ændres eller refunderes.

Hvordan ændrer/afbestiller jeg min reservation?
Har du spørgsmål til din booking, kontakt venligst kundeservice, som vil hjælpe dig. Kundeservice har åbent mandag-fredag kl. 9-17.
Bemærk: På lørdage, søndage og helligdage kan sagsbehandlinger kun foregå via e-mail.

Kontakt kundeservice:
Telefon: +45 69 91 16 51
E-mail: booking@bynordiq.dk

REKLAMATION
Eventuelle klager skal stiles til den ansvarlige for produktet, i dette tilfælde Folkemødet.

Bliver problemet ikke løst, skal du kontakte By Nordiq ApS pr. telefon +45 69 91 16 51 eller e-mail booking@bynordiq.dk.  Reklamationsretten fortabes, såfremt du ikke kontakter produktleverandøren på stedet. Forlader du arrangementet, uden at arrangøren har haft rimelig tid til at løse problemet, mister du retten til kompensation. Eventuelle krav på kompensation skal være By Nordiq ApS i hænde skriftligt senest 30 dage efter rejsens afslutning.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
By Nordiq ApS behandler personlige data, som du giver os. Personlige oplysninger, der vil blive behandlet, inkluderer, men er ikke begrænset til, navn, fødselsdato, køn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Vi kan også behandle oplysninger, der er registreret i forbindelse med en ordre, såsom alder, særlige diætkrav. Du sender selv de personlige oplysninger i forbindelse med bestillingsordninger, oprettelse af konti eller andre tjenester på nettet eller telefonisk.

Læs mere om, hvordan By Nordiq indsamler, bruger, behandler og beskytter dine personlige data i vores arbejde her: https://bynordiq.dk/gdpr/

For at skabe den bedste oplevelse på Folkemødet for dig og andre unge, har vi brug for din feedback. Derfor evaluerer vi Folkemødet og Ung Agenda. Når du oplyser din e-mail adresse giver du samtidigt samtykke til, at vi må opbevare den og dele den med vores evaluator, Pluss Leadership A/S, så de kan følge op på indsatsen. Din e-mail behandles fortroligt og anvendes kun til at muliggøre opfølgning på Folkemødets ungeindsats. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og få din e-mail slettet. Dette kan du gøre ved at skrive til Pluss, som varetager dataindsamlingen på vegne af Folkemødet. Du kan læse mere om dine rettigheder her: https://pluss.dk/privacy-policy/

Udover indsamling af data til evaluering af Ung agenda, kan du læse mere om Folkemødets indsamling og brug af data her: Indsamling og brug af data | Folkemødet (folkemoedet.dk)

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram