Kontakt os og hør mere
Kontakt

BOOKINGSYSTEM TIL EVENTS

Skab en helhedsoplevelse for dine gæster med bookingsystemet Citybreak, der giver dig mulighed for at sælge billetter, overnatning og transport til dit event.
Håndter og sælg digitale billetter og QR-koder
Sælg eksterne produkter og skab meromsætning
Tilbyd en skræddersyet alt-i-én løsning til dine gæster
Kontakt os og hør mere

Sælg alt på én platform

Citybreak er en bookingplatform, der blandt andet benyttes af destinationer og events. Platformen gør det muligt at sælge flere turistrelaterede produkter samtidigt og på samme sted. 

Salget på platformen sker i realtid med integrationer til relevante systemer for respektive produktkategorier. På den måde er det altid korrekt pris og tilgængelighed, uanset om du sælger overnatning, oplevelser, aktiviteter eller transport. Produkterne kan sælges enkeltvis eller som en del af en pakkeløsning. 

Sælg andre relevante produkter i forbindelse med salg af billetter
Skab en meromsætning på eksterne produkter
Få fuld kontrol over kunderejsen og saml kundens køb hos dig
Model med entre, overnatning, tilvalg og pakke

"At vi øger vores omsætning er en positiv sidegevinst. Vores største interesse er at gøre det så attraktivt som muligt at deltage i vores event. Vores portal gør det muligt at tiltrække flere deltagere - specielt udenlandske besøgende, som kunne have svært ved at finde overnatningsmuligheder tidligere"

Henrik Boström
Direktør, O-Ringen
Læs O-Ringens case
Screenshots fra Rally Sweden bookingsystem

sælg overnatning til dine gæster

Flere og flere begynder at rejse langvejs fra for at deltage i events. Og det skaber behov for overnatningsmuligheder i området. 
Når dine gæster kommer langsvejs fra, opstår der automatisk flere behov - såsom overnatning og transport - som du kan være med til at dække og dermed tjene ekstra på.

Med Citybreak har du mulighed for at sælge mere end entrebilletter til dit event. På din nye platform kan du samle og sælge både kommercielle overnatningssteder og private boliger i nærheden til dine gæster. 

Vi hjælper gerne med at tage kontakt til relevante overnatningssteder, og du modtager selvfølgelig en provision for at facilitere salget på din platform.

tilbyd dine gæster forskellige overnatningsmuligheder

Din egen overnatning, fx et område du kan konvertere til camping
Kommercielle overnatningssteder, såsom hoteller og vandrerhjem i nærheden
Private hjem, sommerhuse og værelser, som de lokale lejer ud

Support & service

Vi hjælper dig med al opsætning og drift af din bookingplatform – fra start til slut.
Vi er desuden din partner udadtil og hjælper dig med at indgå aftaler med de aktører, du finder relevante for netop dit event. 

Vi har erfaring med at hjælpe alt fra den lille virksomhed, der ikke har kompetencerne, til de store koncerner, der har andre fokusområder, men vil have et bookingsystem, og derfor ønsker implementeringen og/eller driften varetaget af By Nordiq. 
Hjælp med implementering og daglig drift af dit bookingsystem
Indgåelse af leverandøraftaler med relevante aktører på dine vegne
Support via mail og telefon, hvis du eller dine leverandører har spørgsmål eller støder på udfordringer
Læs mere om Support & Service

ØKONOMI & ADMINISTRATION

By Nordiq kan være din tekniske arrangør i hverdagen. Det fritager dig for en række juridiske, praktiske og økonomiske opgaver, som ellers er forbundet med at drive og håndtere en online booking.
Vi tilbyder en indløsningsaftale, så du kan tage imod betaling direkte på din nye bookingplatform, og dermed undgå administration, ventetid og godkendelse hos betalingsleverandørerne. 

Er din ambition at sælge pakker (to eller flere produkter kombineret), tilkommer et krav om medlemskab af Rejsegarantifonden for at stille gæstens sikkerhed. By Nordiq er medlem af Rejsegarantifonden, og vi har alle de lovmæssige og forventede forsikringer, som også kræves, når man sælger pakkeløsninger. Alt dette indgår i vores service. 
Indløsningsaftale inkluderet
Indbefattet af Rejsegarantifonden
Udbetaling til leverandører og samarbejdspartnere
Læs mere om Økonomi & Administration

Med systemet Book Visit får du et simpelt men kraftfuldt bookingsystem, der integreres direkte på din egen hjemmeside, og som giver dig fuld kontrol over kunderejsen. 

Kontakt os og hør mere

vil du høre mere om citybreak?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan  du kan skabe en helhedsoplevelse for dine gæster ved at sælge billetter, overnatningsmuligheder og transport til dit event?

Send en besked og lad os tage en uforpligtende snak.
Håndter og sælg digitale billetter og QR-koder
Sælg eksterne produkter og skab meromsætning
Tilbyd en skræddersyet alt-i-én løsning til dine gæster
Få en ambitiøs samarbejdspartner med over 20 års erfaring
Send os en besked
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram