Kontakt os og hør mere
Kontakt

BOOKINGSYSTEM TIL DESTINATIONER

Gør din hjemmeside til mere end en inspirations- og informationskilde. Lad gæsten booke sit ophold til din destination direkte gennem dig.
Skab kortere vej fra inspiration til handling
Udnyt indholdet og trafikken på din hjemmeside
Bliv en effektiv markedsføringskanal for lokale aktører i området
Kontakt os og hør mere

Udnyt dit domæne og indhold

Som turistdestination har du sandsynligvis et stærkt domænenavn og en hjemmeside fyldt med inspirerende indhold, der giver dig en god placering på søgemaskinerne.
Men når gæsten vil booke sin ferie til din del af landet, bliver de ledt væk fra din hjemmeside. Hvorfor ikke holde gæsten på din side og give dem muligheden for at booke hele sit ophold gennem dig?

Bookingplatformen Citybreak er en komplet og fleksibel bookingplatform, specielt udviklet til rejse- og turistbranchen. 

Som destinationsselskab kan du samle alt fra hoteller og sommerhuse til  museer og forlystelsesparker og gøre dem bookbare - direkte på din hjemmeside. 
Screenshots fra Toppen af Danmarks bookingsystem

fra inspiration til booking

Få en skræddersyet og dynamisk bookingplatformsom passer ind i dit destinationsunivers
Saml og sælg lokale overnatningssteder, aktiviteter og transportmuligheder på din hjemmeside
Bliv en billig og effektiv salgs- og markedsføringskanal for lokale aktører, der går udenom de store, internationale OTA'ere

SÆLG OVERNATNING

I alle dele af landet kan man finde en bred vifte af overnatningssteder - alt lige fra etablerede hotelkæder og pensionater til vandrerhjem og campingpladser.
Med Citybreak kan du sælge de lokale aktørers udbud og fungere som en effektiv markedsføringskanal for deres overnatningssteder.

Din nye platform taler sammen med størstedelen af de systemer, som skandinaviske overnatningsaktører benytter til at modtage og håndtere reservationer. Når platformen er koblet til overnatningsstedernes systemer, kan du nemt sælge de lokale aktørers værelser og/eller enheder. Priser og ledig kapacitet opdateres automatisk hos dig, ligesom reservationer via din hjemmeside automatisk bliver ført videre til aktørens system.
Screenshots fra Destination Sønderjyllands bookingsystem

SÆLG AKTIVITETER

Gæster har forskellige rejseanledninger, og hver destination tilbyder massevis af oplevelser og aktiviteter, som tiltrækker gæster fra nær og fjern.
Med Citybreak kan du sælge og udstede billetter til lokale aktiviteter og oplevelser. Du kan udstede mobilbilletter eller QR-koder og stregkoder, som gæsten kan bruge i automatiske indgange, fx ved en forlystelsespark.

Systemet tilbyder integrationer til de mest benyttede billetsystemer blandt aktivitets- og oplevelsesaktører i Skandinavien. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om administration, da bestillinger og reservationer via din hjemmeside automatisk bliver ført ind i den lokale aktørs system.
Læs mere om Integrationer

sælg transport

Citybreak har integrationer til mange af de store transportvirksomheder i Skandinavien. Du kan derfor tilbyde gæsten transportmuligheder til/fra din destination og dermed gøre gæstens ferieplanlægning endnu nemmere.
Især findes der gode integrationsmuligheder til rederier i Skandinavien. Det betyder, at destinationer med færgeforbindelser kan tilbyde en platform, der i endnu højere grad gør det nemt for gæsten at finde alt det nødvendige til sin ferie.
Integrationsmuligheder til transport

salg og distribution

Du har flere muligheder for at distribuere de lokale overnatningssteder, aktiviteter og transportformer med Citybreak.
Gæsten vælger selv overnatningssted, aktivitet og/eller transportformer og booker sit ophold via din hjemmeside
Du sammensætter færdige pakkeløsninger, fx en golfpakke med greenfree og frit valg mellem udvalgte overnatningssteder, som gæsten køber via din hjemmeside
Udbuddet bliver booket back office, fx på et turistkontor
Du kan desuden tilbyde rejseagenter deres egne klienter, hvor de kan booke et ophold for en gæst uden at skulle involvere destinationen eller de valgte aktører. Klienterne er forudindstillede med provision, som er aftalt på forhold, og alt går derfor automatisk
Kontakt os og hør mere

ØKONOMI & ADMINISTRATION

Med Citybreak får du et økonomimodul, som sikrer, at du bruger mindst mulig tid på administration. Også selvom du tilbyder et bredt udvalg af forskellige produkter fra flere aktører i dit område.
Tag imod kort & MobilePay
Benyt de mest anvendte indløsningsaftaler og tag imod kort og MobilePay.
Udbetal leverandører
Udbetal dine leverandører enkeltvis – din provision fratrækkes automatisk inden udbetaling.
Eksportér filer
Eksportér filer til de mest benyttede økonomisystmer.
Du kan desuden vælge at tilkøbe By Nordiqs økonomifunktion, hvor vi tilbyder at håndtere alt ovenstående på dine vegne. 

Support & service

Vi hjælper dig med al opsætning og drift af din nye bookingplatform - fra start til slut.
Vi er desuden din partner udadtil og hjælper dig med at indgå aftaler med de aktører, du finder relevante for netop din destination.

Vi har erfaring med at hjælpe alt fra den lille virksomhed, der ikke har kompetencerne, til de store koncerner, der har andre fokusområder, men vil have et bookingsystem, og derfor ønsker implementeringen og/eller driften varetaget af By Nordiq. 
Hjælp med implementering og daglig drift af dit bookingsystem
Indgåelse af leverandøraftaler med relevante aktører på dine vegne
Support via mail og telefon, hvis du eller dine leverandører har spørgsmål eller støder på udfordringer
Læs mere om Support & Service

ØKONOMI & ADMINISTRATION

By Nordiq kan være din tekniske arrangør i hverdagen. Det fritager dig for en række juridiske, praktiske og økonomiske opgaver, som ellers er forbundet med at drive og håndtere en online bookingplatform.
Vi tilbyder en indløsningsaftale, så du kan tage imod betaling direkte på din nye platform, og dermed undgå administration, ventetid og godkendelse hos betalingsleverandørerne. 

Er din ambition at sælge pakker (to eller flere produkter kombineret), tilkommer et krav om medlemskab af Rejsegarantifonden for at stille gæstens sikkerhed. By Nordiq er medlem af Rejsegarantifonden, og vi har alle de lovmæssige og forventede forsikringer, som også kræves, når man sælger pakkeløsninger. Alt dette indgår i vores service. 
Indløsningsaftale inkluderet
Indbefattet af Rejsegarantifonden
Udbetaling til leverandører og samarbejdspartnere
Læs mere om Økonomi & Administration

Med systemet Book Visit får du et simpelt men kraftfuldt bookingsystem, der integreres direkte på din egen hjemmeside, og som giver dig fuld kontrol over kunderejsen. 

Kontakt os og hør mere

vil du høre mere om citybreak?

Vil du høre mere om, hvordan du kan gøre din hjemmeside til mere end en inspirationskilde for de besøgende til din destination?

Send en besked og lad os tage en uforpligtende snak. 
Skab kortere vej fra inspiration til handling
Udnyt indholdet og trafikken på din hjemmeside
Bliv en effektiv markedsføringskanal for lokale aktører i området
Få en ambitiøs samarbejdspartner med over 20 års erfaring
Send os en besked
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram